Fortsätt till huvudinnehåll

Jag skriver! Och lär mig Instagram

Min skrivardag i måndags fallerade rejält och jag kom aldrig ur duttandet. Jag kunde helt enkelt inte bestämma mig för vad jag ville skriva. Jag har flera idéer men några av dem är avhängda besked kring andra manus och jag vill inte börja innan jag vet hur det blir. Låter det kryptiskt? Erkänner att jag tillhör dem som har svårt att berätta om projekt innan idéerna satt sig eller jag vet att ett förlag är intresserat av min berättelse. Och det vet man ju (nästan) aldrig i förväg!

Men idag har jag öppnat ett nytt dokument som jag döpt till "Emma3", det får vara arbetsnamnet till en tredje bok om Emma. Nu när jag bestämt mig för vilket manus jag ska jobba med känns skrivartillvaron betydligt ljusare.

Under grubblarfasen har jag roat mig med att öppna ett konto på Instagram. Där heter jag @acekensten och du är varmt välkommen att följa mig. Det blir ungefär samma fokus som här på bloggen, alltså kring böcker och skrivande. Men känner jag mig själv kommer jag att blanda och ge ...

Kommentarer