Fortsätt till huvudinnehåll

Tro och tvivel

Ibland känner jag mig som ett skrivarmässigt geni. Minst lika ofta tvivlar jag på allt och känner mig som en riktig klåpare. Att böckerna jag hittills fått antagna och/eller utgivna måste vara rena tillfälligheter ...

Men så! Efter ganska många veckor av tvivel tror jag att det blixtrade till idag. Nu har jag i varje fall en ny berättelse om Emma i datorn och jag har hunnit bearbeta den en gång. Nu återstår två-tre ytterligare bearbetningar där jag slipar språket, vänder på orden, väljer ut de allra viktigaste meningarna och syr ihop ett fullkomligt briljant manus - värt att skicka till förlaget. Jag vet redan nu att jag kommer tvivla igen ...

Men först ska jag skriva om och skriva om igen. Och det är förövrigt namnet på en väldans trevlig skrivhandbok av Katarina Quick och Ylva Karlsson. Jag berättade om den i ett av mina allra första inlägg på den här bloggen.

Och Instagram ... Roligt är det! Men hur bär man sig åt för att profilbilden inte ska bli suddig? Jag importerar samma bild som jag har på Twitter och där är den ju kristallklar. Förstår ju att något händer med upplösningen, men vad? Berätta gärna om du vet! Note to myself, importera profilbilden från Facebook - då blir det bättre!

Kommentarer

  1. Härligt!!! Nyårsfesten var jättefin förresten!

    SvaraRadera
  2. Gissar det ingår i skrivprocessen... Tack för inspiration, tack vare dig har jag nu skickat in ett första "lättläst manus" som kanske aldrig blir nån bok men nu har jag i alla fall gjort ett första Riktigt Försökt. Inte bara tänkt!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar