Fortsätt till huvudinnehåll

Småfix

Jag småfixar med lite allt möjligt just nu. Om jag bott i Stockholm hade jag haft möjlighet att träffa Christina Heitmann nu i veckan. Nu gör jag ju inte det, men om en dryg månad kommer jag att få se hennes förslag på illustrationer till Emma-böckerna. Det blir tre illustrationer per bok, plus omslag. Jag vet också att en redaktör utsetts för böckerna och att jag kan vänta mig att höra av henne ganska snart. Det ska bli spännande att påbörja redigeringsomgången. Och säkerligen utmanande!

För övrigt är det terminsstarten som är i fokus. Barnen ska in i skolvanor, arbetsuppgifter ska startas upp på jobbet, barnens aktiviteter drar igång och så ska väl maken och jag hinna till Friskis också. Lite vab på det och ett stort släktkalas till helgen. Det finns att göra ...

Och så är ju Instagram så roligt också! Kolla in mitt bildflöde i högermarginalen här på bloggen ;-)

Kommentarer