Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 1 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många böcker som luckorna i en julkalender. Därför tänkte jag presentera en bok om dagen varje dag fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Först ut är Guldtian i serien om Tage på camping är min första. Ursprungsvarianten av den här berättelsen kom till under en skrivarkurs på Folkuniversitetet och jag har hämtat inspiration från vårt eget campingliv. Berättelsen i Guldtian är faktiskt "based on a true story" ;-)

Guldtian är slutsåld hos förlaget men finns att låna på många bibliotek. Eller att köpa direkt av mig, skicka bara ett mail till ekensten(at)gmail.com

Kommentarer

  1. Den här (som du var vänlig nog att skicka till mig!) tycker min treåring mycket om. Och jag med!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar