Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 16 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många som luckorna i en julkalender ... Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till julafton, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Första dansen i serien Emmas liv är nummer 16. Även om alla böcker om Emma går att läsa fristående är det den bokserie som mest hänger ihop, bok efter bok. I Första dansen ordnas en fest i huset där Emma bor. Fest med dans! Och Emma längtar efter att dansa med Hannes.

När jag skrev den här boken lyssnade jag oavbrutet (nästan ;-)) på Ulrik Munthers låt Allt jag ville säga eftersom den fick mig i rätt stämning för den pirriga första kärleken ...

Första dansen finns att köpa hos Vilja förlag och hos alla nätbokhandlare. Även jag har några böcker hemma som jag gärna signerar och skickar. Du kan också låna boken på många bibliotek.
Kommentarer