Fortsätt till huvudinnehåll

Nummer 3 av 24

Hittills har jag kommit ut med 24 böcker, lika många böcker som luckorna i en julkalender. Därför tänkte jag presentera en bok om dagen fram till jul, tillsammans med en anekdot eller lite bakgrundsinformation.

Hoppborgen i seren om Tage på camping är bok nummer tre och den handlar om att komma bort. Och om en hoppborg förstås. Till den här berättelsen har jag hämtat inspiration från en av våra favoritcampingar, nämligen Ugglarp som ligger utanför Falkenberg. Där sätter man då och då upp en hoppborg och alla barn brukar rusa dit.

En gång fick jag berätta om Hoppborgen och de andra Tage-böckerna i radio, när P4 Halland sände från vår husvagn :-)

Hoppborgen är också slutsåld hos förlaget men finns att låna på många bibliotek. Eller att köpa direkt av mig, skicka bara ett mail till ekensten(at)gmail.com.

Trevlig första advent!

Kommentarer