Fortsätt till huvudinnehåll

Bok-kalas!

Fortfarande omtumlad och ganska trött efter gårdagens bok-kalas för Tage på camping. Men också glad, tacksam och ego-boostad för ett rejält tag framöver! Det funkade jättebra på bibblan. Det kom mycket folk, ganska jämnt spridda över de tre timmarna som kalaset höll på. Vi uppskattade antalet gäster till minst 100, både kända och för mig okända personer. Jag träffade gamla klasskamrater och deras föräldrar, nuvarande och tidigare kollegor, släkt, vänner och bekantas bekanta. Ingen nämnd, ingen glömd. Det var verkligen häftigt!

Kommersen var livlig och jag signerade böcker nästan hela tiden. Fruktfika och kakor gick åt, över 40 personer lämnade in tipsrundan och i stort sätt alla gjorde egna pins med illustrationer ur Tage-böckerna. Mitt i hade vi ett scenframträdande där Sara från Tukan förlag talade om böckerna och om vårt samarbete och Bodil från biblioteket intervjuade mig om böcker och skrivande.

Tack så mycket alla som kom! Det betyder oerhört mycket för mig att höra alla peppande ord och lyckönskningar. Jag tackar även för alla fina blommor, flaskor, godsaker och annat som jag fick i present. Jag kan rekommendera det här: skriv en bok och ordna en releasefest!

Jag hade maken, sonen och två vänner som fina medhjälpare under kvällen - tack till er också! Och inte att förglömma barnvakten. Sist men inte minst - tack till Kungsbacka bibliotek Fyren, för att jag fick ordna kalaset där.

Det vi inte hade, var en fotograf. Några bilder hann vi ta och jag har blivit lovad några fler av en gäst. Tack för dem, Elin! Så här såg det ut:
Kommentarer