Fortsätt till huvudinnehåll

Redigering av Egen nyckel

Förutom att badda febriga pannor (never ending story, den här vintern) har jag jobbat med att redigera första boken om Emma. Jag var lite nervös inför att få tillbaka dokumentet från redaktören, men det var inte så farligt. Redaktören hade delat upp några meningar, bytt ut några ord och bad mig att sakta ner tempot i en passage av berättelsen samt att döpa om ett kapitel. Inte farligt alls faktiskt! Jag är grymt stolt över att ha lyckats leverera lättläst i första omgången och skäms inte alls för att fakturera för förskottet ;-)

Jag har även fått se Christinas omslagsförslag till båda böckerna om Emma, men jag ska vänta lite med att visa upp dem här. Kan bara säga att jag gillar!

Kommentarer

 1. Häftigt! Nu fyller du snart en hel hylla med egna titlar!
  Och precis samma här den här vinter, baciller, baciller, baciller, urch för dom!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Karin! Och trevlig semester :-)

   Radera

Skicka en kommentar