Fortsätt till huvudinnehåll

Arbetsliv

Vi är en vecka in i februari och inte ett enda blogginlägg har jag levererat den här månaden. Almanackan har varit full av bokningar, både kring jobb och familj. De familjära lämnar jag utanför den här bloggen men för övrig har jag ägnat en dag åt att planera kommande författarbesök ... En annan dag var jag i Malmö för att starta upp ett manusprojekt som jag nämnt förut men fortfarande inte kan berätta så mycket mer om, än just att det blir av! En tredje dag har jag redigerat manus till en novelltävling ... En fjärde dag har jag träffat redovisningskonsulten för att se över våra samarbetsformer ... Och idag ska jag ägna mig åt studier.

Arbetslivet rullar på och förresten har Kulturkollo den här veckan fokus på just arbetsliv, kolla in deras blogg här.

Kommentarer

  1. Du är så flitig att jag får dåligt samvete ... tänker att Rut är så liten, att när hon blivit större, DÅ kommer jag ikapp dig! Nu har jag inte ens börjat på bok två *panik*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skillnaden är att jag just nu skriver på heltid ... Var sak har sin tid!

      Radera

Skicka en kommentar