Fortsätt till huvudinnehåll

Avtackning

Förra veckan var full av avslutningar. Förutom barnens respektive skolavslutningar så avslutade jag min anställning på Göteborg Energi - efter 27 år.

Avtackningen blev inte så tårfylld som jag först befarat. Kanske gjorde jag mig av med de värsta känslostormarna för två månader sedan, när jag meddelade chefen att jag inte tänkte komma tillbaka efter tjänstledigheten. Då kändes allting verkligen upp och ner! Att säga upp mig var verkligen inget självklart beslut. För en trygghetsnarkoman som jag är det nästan onaturligt att gå från en långvarig tillsvidareanställning till en oberäknelig frilanstillvaro. Men med ett tjugotal utgivna böcker och flera nya på väg vågar jag språnget. Mina färska utbildningar inom skrivpedagogik och språkträning stärker också och ger mig en god grund för författarbesök, skrivlektioner och föreläsningar.

Tack för alla tal, lyckönskningar, presenter och kramar! Med en blinkning till orden i bakgrunden här nedan, ska jag även i fortsättningen komma ihåg vem eller vad jag jobbar för ... Och aldrig glömmer jag mina fina exkollegor!

Du som har läst Hoppborgen i serien om Tage på camping vet ju förstås var sjörövarflaggan kommer ifrån ;-)

Kommentarer