Fortsätt till huvudinnehåll

Glad påsk!

Nu har jag avslutat mitt uppdrag som teknisk skribent för den här gången. Kanske blir det en ny omgång längre fram, önskemål finns men ingenting är bestämt.

Näst på tur står påsklov med familjen och sedan drar Göteborgs Litteraturvecka igång. Under Litteraturveckan besöker 53 olika författare hundratals skolklasser i Göteborg. En av dessa författare är jag, vilket känns jättekul! Förutom att möta en massa elever får jag även träffa några författarkollegor som jag annars bara umgås med på nätet.

En annan rolig sak är att vi faktiskt bestämt oss för att bygga ett litet hus på tomten. En stuga som ska bli mitt kontor! Jag är grymt peppad även om det såklart dröjer innan verksamheten kan flytta in. Ritningar ska fram, kommunen ska säga sitt och sedan ska stugan byggas. En målbild är att jag ska kunna inviga kontoret med en bokrelease i början av september men jag vågar inget lova.

Idag påskpyntade jag med en bunt påskliljor. Jag tror att det får räcka så i år. Om vi lägger till ägg, sill och en citronkaka till efterrätt, så är jag helnöjd. Glad påsk!

Kommentarer