Fortsätt till huvudinnehåll

Litteraturveckan i Göteborg

Under Litteraturveckan 2018 besöker 53 olika författare hundratals skolklasser i Göteborg. En av dessa författare är jag, vilket känns jättekul! Förutom att möta en massa elever får jag även träffa några författarkollegor som jag annars bara umgås med på nätet. Jag är bokad för besök varje dag den här veckan och idag startade jag med att träffa fyra fina klasser på Eriksboskolan. Stolt konstaterar jag att böckerna i serien Djurdoktorn verkligen hittat sina läsare på lågstadiet och i särskolan!

Litteraturveckan i Göteborg är ett samarbetsprojekt mellan stadens barnbibliotekskonsulent, skolbibliotekskonsulent, barn- och skolbibliotekarier och lärare ute i stadsdelarna.

Kommentarer

  1. Det var en intensiv vecka! Och så himla roligt att träffa dig lite längre än några minuter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Verkligen kul att ses. Och så intensiv vecka att jag ännu inte orkat blogga ikapp ... :-)

      Radera

Skicka en kommentar