Fortsätt till huvudinnehåll

Sommartempo

Nu tänker jag starta min semester. Visserligen slutar jag inte att tänka på arbetet när jag är ledig, men det är sällan jag skriver något. Möjligtvis kan jag "peta" i ett befintligt manus men jag har ingen ro att skriva nytt - inte när hela familjen är hemma.

Jag avslutar vårterminen med en glad nyhet: jag fick ett nytt manus antaget! Förlaget tackade "ja" till min nya bok om Linus. Under veckan har jag gjort ett omtag på detta manus och det känns verkligen kul att få tummen upp innan ledigheten. Det här blir den sjunde boken i serien Djurdoktorn och då böckerna är efterfrågade av många skolor och bibliotek, känns det bra att upprätthålla utgivningstakten på två böcker per år. Vilket djur Linus får träffa den här gången, väntar jag med att avslöja ...

Det här innebär också att det blir fyra nya böcker i januari 2019: två minifakta, en Tyra och en Linus. Tjoho!

Jag lovar inte total bloggtystnad under semestern, men jag kommer definitivt att hålla sommartempo :-) Och är du nyfiken på vad jag sysslar med så blir det nog mer aktivitet på mitt Instagramkonto acekensten och min andra blogg www.campingfamiljen.se

Och nu längtar jag efter att få klämma på första Tyra-boken ... Ha det gott!

Kommentarer