Fortsätt till huvudinnehåll

Nya böcker, nya uppdrag

Tack för alla fina kommentarer jag fick efter mitt förra inlägg. Tankar om livet och döden är i mångt och mycket universella och knyter oss samman. Kram!

Nu går en arbetsvecka mot sitt slut och vad har den burit med sig ...? Jag har gjort en omskrivning av ett nytt manus om Linus och hans mamma veterinären. Det är för tidigt att avslöja vilket djur Linus får träffa nästa gång, men under ett författarbesök var det en elev som önskade att jag skulle skriva om just det här djuret. Nu håller jag tummarna för att förlaget gillar min senaste version av berättelsen.

På tal om författarbesök så har jag blivit bokad till en skola i Väröbacka och i slutet av februari åker jag dit för att träffa samtliga lågstadieklasser. Det ska bli superkul!

Jag har även blivit engagerad i ett uppdrag som innebär att skriva manus till animerade filmer. Det är ett projekt som ligger mig varmt om hjärtat och det ska verkligen bli intressant att få jobba med det här. Än så länge vet jag inte hur mycket jag kan berätta, så jag ber att få återkomma i ärendet.

Att arbeta som författare och skrivpedagog innebär verkligen inte att jag skriver hela tiden. Det är en hel del annat som måste fixas och ibland känns det som om jag "leker kontor", men självklart är det på fullt allvar. Årsskiftet innebär nytt bokföringsår och med det kommer papper som ska in i rätt pärmar, skatteinbetalningar som ska registreras och annat administrativt arbete.

Nytt år innebär även nya böcker! I veckan har jag fått packa upp de här godingarna: Äppeltjuven, Linus och Teddy, Minifakta om hundvalpar, Minifakta om kattungar och Stora och små djur.

Trevlig helg!

Kommentarer