Fortsätt till huvudinnehåll

Jobb och semester

 Jag har inte semester - även om man kan tro det med tanke på avsaknaden av blogginlägg. Men förra veckan hade jag semester. Då paddlade och vandrade vi i Småland, tillsammans med några vänner. Härliga dagar! 

Idag ska jag också ta semester ... och köra till Småland igen! Fast den här gången ska vi besöka Astrid Lindgrens värld. Det är dottern och jag som åker och vi hade den här utflykten inbokad redan förra året. Fast dagen innan vi skulle åka, så stängdes parken på grund av "du vet vad". Min dotter älskar Astrid Lindgrens värld, nästan mer nu än när hon var riktigt liten. Nu uppskattar vi teaterföreställningarna lika mycket båda två. 

Men jag har minsann jobbat emellanåt och idag kunde jag skicka över ett nyskrivet manus till förlaget. Det är en fristående fortsättning till en bok som kommer ut i januari 2022. Det är för tidigt att berätta om dessa böcker, men det handlar om lättlästa berättelser för åldern +13 år. Kanske gillar jag dem extra mycket för att det är kul att bryta av med skönlitteratur mellan alla faktaböcker.

Trevlig fredag!


Idag tog jag ett morgondopp, något jag gör alldeles för sällan!


Kommentarer