Fortsätt till huvudinnehåll

Fredag på kontoret

 Idag har vi en solig fredag på västkusten. Jag sitter på kontoret och stirrar på researchmaterial och tankekartor för mitt nästa faktaboksprojekt. Det går trögt. Det overkliga, verkliga kriget oroar. Samtidigt är det skönt att släppa den vanliga världen och gå in i ett manus, så jag jobbar på. 

Efter en genomgång med min förläggare på Nypon och Vilja förlag, har jag en lång lista över kommande böcker. Den sträcker sig fram till hösten 2024, vilket både stressar och lugnar. Missförstå mig rätt nu! Självklart är jag superglad att förlaget tycker om mina idéer och att mina böcker säljer - det är en förutsättning för att jag ska kunna försörja mig som heltidsförfattare. Men det blir lite tid över för det intiutiva, oplanerade skrivandet. Inför hösten ska jag styra om lite när det gäller författarbesök och andra uppdrag, så att det blir en bra blandning. 

Var rädd om dig! 

Här bor jag! Tacksam.


Kommentarer