Fortsätt till huvudinnehåll

Skrivartider

 Skrivartider, hej, hej, skrivartider. Jag känner verkligen att det är något på gång ... för att göra en omskrivning av Gyllene Tiders gamla sommarplåga. Jag har verkligen haft en produktiv arbetsvecka! 

Jag var rädd att det skulle bli svårt att fokusera när de flesta pratar om bad, grillkvällar, semesterresor och annat somrigt. Men jag har lyckats leverera ett nyskrivet manus om Anton och Hilda och två redigerade faktaboksmanus till mina redaktörer. Jag startade alltså inte från noll den här veckan - DET hade varit övermänskligt. Men jag är väldigt nöjd ändå!

I nästa vecka ska jag ta nya tag om första manusversionen till nästa lättlästa biografi. Jag får erkänna att jag råkat på en riktig utmaning. Igen! Utan att säga vem huvudpersonen är, så kan jag avslöja att hen enbart sysslat med komplicerade saker. Det här gör det väldigt svårt att skriva lättläst ...

Men nu önskar jag en trevlig fredag med att berätta att Gyllene Tider var mina första idoler, i den bemärkelsen att jag i början av 1980-talet la hela veckopengen på deras musik. Hej, hej!

Kommentarer