Fortsätt till huvudinnehåll

Bokmässan

 En bokmässa kom och gick ... oj, oj - så intensiv förra helgen var. Och rolig! Det var helt underbart att hänga med en massa bokmänniskor igen. Under torsdagen och fredagen var jag där i egenskap av författare och då drev jag runt och pratade med folk. Mest hängde jag med författarvännen Angelica, men jag träffade även många andra kollegor och köpte en och annan bok. Jag fick också möjlighet att träffa förläggare och redaktörer, för att prata igenom kommande projekt. Inget av mina förlag finns nära där jag bor, så vi mailar mest hela tiden. Då är det extra fint att få ses i verkliga livet! 

Under lördagen och söndagen jobbade jag i Hatten förlags monter. Även i höst arbetar jag som redaktör för sajten Språkbyggarna, och den drivs av Hatten - så det passade ju utmärkt att vara med där för att tipsa och svara på frågor om barns språkutveckling. Bland annat pratade jag med många förskolepedagoger om att använda teckenstöd i verksamheten. En tydliggörande pedagogik som funkar bra för de flesta barn! 

Efter en vecka på kontoret, packar jag nu böcker och tandborste inför några dagar med författarbesök. Kommentarer