Fortsätt till huvudinnehåll

Författarbesök i Hagfors

 Tidigare i veckan var jag i Hagfors och träffade kommunens alla tvåor. Det blev fem härliga besök hos väl förberedda och vetgiriga elever! Dessutom fick jag positiv återkoppling från lärare, som berättade att eleverna redan inspirerats och använt mina författartips när de skrivit berättelser. Det gällde särskilt elever som ofta har lite svårt att komma igång med skrivet. Så fint att få höra!

Det var ett tag sedan det här besöket bokades, och jag hade förväntat mig att möta våren på min road trip genom Mellansverige. Nu ville vädret något helt annat, så kyla och snöblandat regn var vad jag fick. Men resan gick bra, och jag fick se en hel del av Hagfors kommun när vi åkte runt mellan skolorna. 

Det här var mina sista författarbesök den här terminen. Om du vill boka mig för besök till hösten eller ännu längre fram, så finns information om mina författarbesök hos Författarcentrums förmedling

Precis nu lägger förlaget och jag sista handen vid böckerna som kommer ut i augusti 2023, och alldeles snart kan jag att visa upp fina omslag till kommande böcker. Resten av terminen ska jag arbeta med att skriva alla böcker som är planerade för utgivning våren 2024 ...

Trevlig fredag! Kommentarer