Fortsätt till huvudinnehåll

Välbesökt

Onsdag = ledig dag från vanliga jobbet. Det innebär tid att skriva och plugga på hemmaplan. Idag skrev jag en del på ett manus till en tänkt kapitelbok för förskoleåldern. Visserligen kom jag inte så långt, men jag fick i varje fall en god idé som jag ska jobba vidare på. Det funkar ofta så för mig. Jag försöker att planera och skriva synopsis mellan skrivtillfällena, men det är svårt. Vanligtvis kommer mina idéer när jag sitter med datorn i knät. Sedan ringde en journalist och bokade upp mig för ytterligare en radiointervju och då blev jag så uppspelt att jag inte kunde koncentrera mig alls ...

För övrigt kan jag konstatera att det nog blir "all-time-high" i antal besök på bloggen idag. Med största sannolikhet beror det på att vi "pratat" om skrivarutbildningar på Facebook idag och jag har ju gått några kurser.

Varmt välkommen hit till dig som besöker bloggen! Lämna gärna ett avtryck och välkommen åter :-)

Kommentarer