Fortsätt till huvudinnehåll

Fullspäckad fredag

Jag var ledig från mitt vanliga jobb igår. Men ingalunda ledig på hemmaplan. Först och främst fick jag jobba lite ändå, sedan hade jag en del uppgifter kvar att fixa efter studiehelgen i Arvika och efter det ägnade jag mig åt bokpyssel. Jag pratade med biblioteket om releasen igen, fortfarande grönt ljus för planerna. Jag lämnade även över Tage-böckerna till min kontakt. Och hon gillade! Det är för läskigt. Nu är det fritt fram att TYCKA om böckerna. Och det är ju en omöjlighet att precis alla kommer att tycka lika mycket om dem som jag gör. Bara att härda sig ...

När jag ändå var på bibblan passade jag på att byta en bok på Stora Bokbytardagen, som jag skrev om häromdagen. Jag hittade Jeff Kinneys Ett hopplöst fall, till min sons stora glädje.

Jag hade mailkontakt med en campingplats och fick positiv respons i och med gårdagens notis i tidningen Allt om husvagn & camping. De vill sälja böckerna i sin butik! Förutsättningen är att upplägget med förlaget blir bra. Håller tummarna för det. Styrkt av detta vågade jag mig till Akademibokhandeln i Kungsbacka för att fråga om mina böcker kommer in där. Och det gör de!!! Inom kort.

Helg var det här. Tänkt om jag hinner skriva lite nytt i helgen. Tänk om ...

Avslutar med en hälsning till mina norska vänner en dag som denna :-)

Kommentarer