Fortsätt till huvudinnehåll

Laura Trenter i Vallda

Idag var jag med på ett författarbesök i min sons klass. Det var Laura Trenter som besökte klassen och berättade om sina böcker. Klassen hade förberett frågor och Laura fick besvara allt från vilken favoritfärg hon har till hur hon kommer på bokidéer. Barnen fick även göra en skrivövning. Då var jag inte med, men min son berättade att de skrev historier tillsammans. Varje barn skulle skriva en mening och sedan vika ner pappret och skicka vidare till nästa. Det blev tokiga berättelser!

Laura skrev också autografer och vi fick vår bok Hjälp! Rånare! signerad.Kommentarer

  1. Hon var också på författarbesök i mina barns skola förra året och då var jag med och lyssnade! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man får passa på när det bjuds författare på hemmaplan!

      Radera

Skicka en kommentar