Fortsätt till huvudinnehåll

Lyckad signering i Lysekil

Det finns en första gång för allt och idag var det dags för min första boksignering. En signering är kanske det läskigaste man kan utsätta sig för som författare. Ska man få stå där ensam och osynlig mitt i butiken? Eller ska det bli en lång ringlande kö?! Två ytterligheter, jag vet. De flesta är nog nöjda med att hamna någonstans däremellan.

Jag är i varje fall fullt belåten med min signeringsdebut. Tage har fått flytta hem till väldigt många nya läsare idag. Däribland tre som heter Tage ... Och Akademibokhandeln i Lysekil var så nöjda att jag direkt blev inbjuden till signering i augusti. Tyvärr kom inte det vackra väder som arrangörerna av Familjens dag hoppats på och flera utomhusaktiviteter fick ställas in. Men i bokhandeln var det hela tiden en strid ström av besökare. För mig var det fantastiskt roligt att prata Tage och läsning med både barn och vuxna.

Dessutom fick jag nöjet att träffa författarkollegor som skriver i helt andra genrer. Anna Ihrén fanns på plats för att signera sin rosade Smögen-deckare Strandsittaren och Karin Högberg signerade sin vackra kokbok Karins kök - mat och minnen från Mollösund. Jag köpte båda! Jag älskar att läsa deckare och har redan tidigare varit nyfiken på Annas bok. Och att bläddra i läckra kokböcker tillhör en av mina favoritsysselsättningar. Eftersom jag varken lagar eller bakar något utan att slaviskt följa ett recept samlar jag på dem!

Här kommer några bilder från dagen med början på färjan till Lysekil via hårt arbetande författare till en hel hyllmeter med Tage på camping ...

Kommentarer