Fortsätt till huvudinnehåll

Utveckling

I slutet av sommaren ska jag gå på en kurs i att hålla kurs! Skämt åsido, jag ska vara med på en utbildningsdag som handlar om att hålla skrivarkurser för barn med Mårten Melin som lärare. Jag är mycket exalterad! Mårten Melin har gett ut över 40 böcker, är utbildad skrivpedagog och mycket van besökare i skolor. Mårten har, liksom jag, gett ut böcker på Nypon och Vilja förlag - men jag ligger några böcker efter ;-)

Än så länge har jag bara gjort ett besök i en skola, men där fick jag blodad tand. Och faktiskt, väldigt goda vitsord efteråt. Jag hoppas att den här utbildningsdagen ska ge mig ännu fler verktyg för att göra lyckade författarbesök.

Kommentarer

 1. Svar
  1. Ja, mellan dig och mig är Mårten en av mina inspirationskällor :-)

   Radera
 2. Vad roligt! Hur hittar man sådana kurser?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har ett barnboksnätverk inom Författarcentrum Väst där vi bland annat samverkar kring fortbildning.

   Radera

Skicka en kommentar