Fortsätt till huvudinnehåll

Uppstart

När familjen drog på utflykt drog jag igång höstterminens författarjobb. Eftersom jag brukar vara både trögstartad och "blank" när jag inte jobbat på ett tag, hade jag gjort en lista. Och några punkter på listan har jag betat av under dagen. Exempelvis har jag spelat in filmer där jag berättar om böckerna om Emmas liv. Förlaget har önskat sig detta och efter många omtagningar fick jag ihop två snuttar som jag kan titta på utan att dö lilla skamdöden. Men jag visar dem inte här ännu, förlaget ska komplettera filmerna med bokomslag och lite annat.

Jag har också kommit igång med ett utkast till en fjärde bok om Emmas liv. Det gick väldigt trögt att skriva och jag vet inte hur mycket jag kommer behålla. Men nu finns det i varje fall något att bearbeta. Eller förkasta ... ;-)