Fortsätt till huvudinnehåll

Valldadagen 12 september

På lördag 12 september klockan 12-15 är det dags för årets Valldadag. Arrangemanget är ett samarbete mellan lokala företagare, föreningar och Vallda församling. Det brukar bli en härlig dag med lotterier, musik, ponnyridning, brandbilar, barnens torg, mat, kakbuffé och mycket mera. Dessutom träffar du alltid någon du känner - om du bor i Vallda alltså ;-)

Själv medverkar jag tillsammans med bokbussen och hos mig kan du göra pins av bilder ur mina böcker och lyssna när jag högläser ur Tage på camping. Dessutom säljer jag alla mina böcker för 50 kronor styck och hälften av pengarna skänker jag till Svenska kyrkan och ACT-alliansens insamling till människor på flykt i Europa. Det finns alltså en extra anledning till att göra plats i bokhyllan på lördag.

Kommentarer