Fortsätt till huvudinnehåll

Författarbesök i Partille

I Partille utanför Göteborg drivs ett intressant projekt som heter Partille Stories. Det är ett samarbetsprojekt mellan olika skolor i kommunen och syftet är att skapa läs- och skrivglädje hos eleverna. En del av projektet är författarbesök och själv är jag inbokad hos fyra klasser under oktober. Jag ser verkligen fram emot det här! Det är spännande att träffa olika kids och jag är helt säker på att det utvecklar mig som författare.

Skolbesök kräver förberedelser och gårdagen ägnade jag åt att sätta ihop en presentation och en skrivövning. Alla elever, klasser och skolor är olika och ett besök kan inte regisseras i detalj. Men det är lättare att improvisera när man har en plan ...

Jobbar du på en skola (eller någon annanstans!) och vill boka mig för författarbesök så finns jag hos Författarcentrums förmedling.

Kommentarer