Fortsätt till huvudinnehåll

Påskhelgen som gått

Påskhelgen är snart slut och det har varit fina dagar. Kalla dagar om man ser till utomhustemperaturen men varma om man räknar med vänner på besök, god mat och många stearinljus Och med mössa och vantar på har vi hittat en del vårtecken ändå. Det verkar som om vi bor på en av få platser i landet där det inte snöat alls under påskhelgen, i varje fall enligt bilderna i mina sociala flöden.

Under helgen har jag även ägnat mig åt självstudier i företagande och vill tipsa om en bra bok: Den snälla företagaren av Jenny Forsberg. Jag är inte mycket för businessböcker eftersom jag så sällan känner igen mig. Men den här boken har underrubriken "praktiska affärsråd för småföretagare" och det är just vad den innehåller. Handfasta tips kring kundkontakter, sälj, marknadsföring, dokumentation och liknande - allt på en rimlig nivå för egenföretagare. Dessutom skriver Forsberg om hur viktigt det är att ta hand om sig själv som företagare och där känner jag mig verkligen träffad. Det är lätt att ta i för mycket när man brinner för något.

Kommentarer

 1. Jenny Forsberg har skrivit flera mycket matnyttiga böcker (plus romaner) men den har jag inte läst. Låter som något att ta tag i när jag vill starta eget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rekommenderas absolut! Har tidigare läst Forsbergs Tydliga texter i tjänsten.

   Radera
 2. Så himla vackert med vitsipporna! Har själv inte sett en endaste sippa i år:(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trösterika är de, sipporna. De lyser upp efter en lång gråvinter. Hoppas de inte fick en chock i natt när det var 5-6 minusgrader!

   Radera

Skicka en kommentar