Fortsätt till huvudinnehåll

Om Middag för två

Jag vet att böckerna om Emmas liv hittar nya läsare hela tiden och det är härligt att Emmas vardagsäventyr uppskattas. Bokskorpionen som driver bloggen Endast Eböcker har läst och tyckt till om Middag för två, som är den sjätte boken i serien. Superkul att hon gillar den! Du hittar Bokskorpionens inlägg om Middag för två här.

Jag passar även på att länka till en repris av radioprogrammet Klartexts inslag om lättläst och böckerna om Emmas liv. Inslaget sändes i höstas, på Läskunnighetens dag och du hittar det här.

Böckerna om Emma handlar om vardagsliv med fokus på relationer och olika aktiviteter. I Middag för två bjuder Emma in Hannes på middag för att ta reda på vad han egentligen känner för henne. Det blir pizza, men det blir också mycket mer. Dessa böcker vänder sig i första hand till unga vuxna med intellektuell funktionsnedsättning men passar alla vuxna som vill läsa korta berättelser med ett enkelt språk.

Middag för två finns att beställa bland annat hos Vilja förlag, Bokus och Adlibris. Boken finns som pappersbok, Ebok, ljudbok och i ett paket som innehåller både pappersbok och ljudbok.

Här ser du alla böcker i serien Emmas liv, snyggt illustrerade av Christina Heitmann.


Kommentarer