Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarvecka

Den här veckan kom sommaren och hela naturen exploderade. Den stackars skomakaren som skulle ha semester mellan hägg och syren fick inte många timmars paus i år ...

Själv har jag tillbringat många timmar i bilen dessa varma dagar. Jag har nämligen varit i Eksjö för författarbesök och skrivlektioner i särskoleklasserna på Prästängsskolan och Grevhagsskolan. Det var jättekul och jag fick mycket fin återkoppling från både lärare och elever. Ofta får jag faktiskt höra orden "den här eleven brukar aldrig kunna lyssna/delta i 50 minuter". Självklart är det tacksamt att komma in som en nyhet i vardagslunken, men om jag ska ge mig själv lite cred så funkar jag bra på lågstadiet och i särskolan, tack vare min vana vid tydliggörande pedagogik.

Nu har jag inga fler författarbesök den här terminen men på min att-göra-lista finns många texter som vill bli skrivna så jag går inte sysslolös.

Jag brukar undvika att fotografera när jag är ute på skolor så istället bjuder jag på ett par fina bilder från en ljummen försommarkväll i Eksjö. Det är verkligen en trevlig stad och som grädde på moset fick jag möjlighet att träffa våra vänner som bor där.

Kommentarer