Fortsätt till huvudinnehåll

Årets skrivresa!

I går kom jag hem efter årets skrivresa med min "skrivsyster" Angelica Öhrn. Det här var vår tredje resa så nu finns ingen tvekan om att det är tradition! Den här gången har vi tillbringat fem dagar i Angelicas föräldrars sommarhus på Vikbolandet, Norrköpings kommun. Vi har skrivit en hel del men också ägnat tid åt textsamtal. Det gäller att passa på när man träffar en pålitlig författarkollega i verkligheten.

En dag lät vi oss inspireras av ett besök till Söderköping och Söderköpings Bokhandel & Antikvariatbokhandel - som faktiskt är Sveriges äldsta boklåda, grundad 1815. En annan dag körde vi till Arkösund där bryggpromenaden är ett "måste". Men allra mest hängde vi runt huset och fördelade tiden mellan arbetspass, hundpromenader och ett och annat bad. För mig är det en speciell känsla att kunna skriva vilken tid som helst på dygnet, med tanke på familjen har jag alltid kontorstider hemma.

Just den här kontorsdagen ägnar jag åt administration, först bokföring och nu ett blogginlägg. I eftermiddag ska jag plocka hem bilder till en minifakta om hundvalpar.

Trevlig vecka!


Mellan huset och lillstugan fanns en underbar altan med sittplatser för alla väder och vindar.

Skugga för både skärmen och värmen ... med utsikt över lillstugan där jag bodde.

Författarhunden Billy deltog på sin första skrivresa!

Fem minuters promenad till en fin strand resulterade i årets premiärdopp. Det var inte ens svårt - Östersjön bjöd på 23 grader!
I mysiga kvarter ligger Söderköpings bokandel.

Förra året tog vi motsvarande "groupie" i Sölvesborg, i regn och snålblåst. Här står vi i Arkösund, i sol och värme.

Kommentarer