Fortsätt till huvudinnehåll

Ett litet hus

Skolavslutningar, verkstadsbesök med bilen, snickarkontakter, marknadsföringsarbete och allehanda "måsten" har ätit upp min skrivtid den senaste tiden. Och innan någon blir upprörd, ska jag förtydliga att jag naturligtvis inte är ledsen över att få vara med på skolavslutningar! Men semestern närmar sig och jag har massor att skriva, både sådant som är spikat från förlagshåll OCH helt nya idéer som pockar på uppmärksamhet. Min att-göra-lista blir bara längre och längre men överst står det just nu att jag ska redigera kommande Minifakta om kattungar.

Men så har jag ett spännande sidoprojekt som lockar lite extra. Det är en berättelse som blev "för svår" för att göra lättläst så nu håller jag på att skriva om den för att skicka till andra förlag. Den är så rolig att arbeta med så jag stjäl små stunder emellan mina andra uppgifter. Den krassa sanningen är ändå att jag behöver (och vill!) jobba med det som jag vet kommer ge mig inkomst ...

Och inkomster behövs sannerligen, för just nu håller två snickare på att bygga det Attefallshus, som ska bli mitt nya hemmakontor - eller ska jag säga skrivarlya? Vi har inte bestämt vad vi ska kalla det lilla huset, men jag längtar i alla fall efter att få sitta där och arbeta!

Kommentarer