Fortsätt till huvudinnehåll

Dansband i mellotider

Återigen måste jag gratulera mig själv till ett lyckat urval av dansband till min bok Fakta om dansband. Häromveckan bloggade jag om de grammisnominerade dansbanden och nu i mellotider är Arvingarna högaktuella! På lördag tävlar bandet med låten "I Do" i Melodifestivalens fjärde och sista deltävling, som arrangeras i Lidköping.

Arvingarna har fått lite extra utrymme i Fakta om dansband, vilket beror på att jag fick möjlighet att göra en längre intervju med bandets trummis Tommy Carlsson. Arvingarna har tävlat i Melodifestivalen fyra gånger tidigare och 1993 vann de tävlingen med låten Eloise och fick representera Sverige i Eurovision Song Contest - med en god sjundeplacering som resultat. Gissa om jag håller tummarna för Arvingarna på lördag?!

Fakta om dansband hittar du exempelvis hos Nypon förlag, Adlibris och Bokus. Och på de flesta bibliotek!

Kommentarer