Fortsätt till huvudinnehåll

Sportlov

Bloggen har varit tyst länge nu, men den som följer mig på Instagram (@acekensten) kan ha sett att jag firat sportlov i Dalarna. Vi hade en väldigt härlig vecka med bra snö och fint väder. Att åka skidor (telemark) är en av mina absoluta favoritsysselsättningar. Det finns få stunder där jag är så fullkomligt harmonisk som i en skidbacke.

Nu är jag åter på jobbet och jag har supermycket att göra! På veckans att-göra-lista står bland annat:

* Manus till tredje boken i serien Tyras husvagn (augusti 2019).
* Research till nästa faktabok (utgivning 2020).
* Redigering av nästa minifakta (augusti 2019).
* Redigering av nästa Djurdoktorn (augusti 2019)
* Administrativt arbete kring kommande författarbesök.
* Förslag/utkast till manus för animerad film.

Jag jobbar på, men håller kvar förra veckans känsla från Trollfallet i Kläppen.


Kommentarer