Fortsätt till huvudinnehåll

Mingel på Studentlitteratur

Redan fredag! Jag tycker att varenda vecka går snabbt och en kortvecka rusar såklart förbi. Vad kan jag bocka av i den här veckan då? Förutom författarjobb så har det varit en hel del administration och logistik kring familjen. Ibland känns det som om vi inte hinner arbeta alls ...

Nåja, jag har skrivit klart berättelsen som jag påbörjade i förra veckan. Låt oss hoppas att den faller förlaget i smaken - själv tycker jag att det är en genialisk story! Men den känslan kan när som helst förbytas i fullständigt självförakt. Sådan är min skrivprocess. Jag har även skrivit en text i ett helt nytt format (hemlig), gjort en ansökan (hemlig) och presenterat ett par olika förslag (hemliga).

Men det är ingen hemlighet att jag varit på förlagsmingel! Numera ingår "mina" förlag Nypon och Vilja i Studentlitteratur och igår var jag för första gången på en av deras tillställningar. Studentlitteratur är ett stort förlag. Det var massor av folk på Gothia Towers tjugoåttonde våning i Göteborg, men i ärlighetens namn hängde jag mest med mina författarkollegor Kerstin Lundberg Hahn, Malin Eriksson, Lena Lilleste och Åsa Öhnell. Självklart träffade jag Lena Maria Nordstrand och Lina Nordstrand från förlaget också. På det hela taget, en trevlig stund!

Här nedan syns Lena, Lena Maria och jag på Åsas bild ...

Kommentarer

  1. Åh, vad trevligt med mingel och författarkolleger! Och herregud, vad jag känner igen den där pendlingen mellan ris och ros från den egna personen.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar