Fortsätt till huvudinnehåll

50 år!

Igår fyllde jag femito år! Jag tog ledigt och ägnade mig åt att vila och tänka. Mitt i en period av mycket arbete, var det precis vad jag behövde och längtade efter.

Dagen startade med att maken fixat en finfrukost som hela familjen åt tillsammans, vilket inte händer så ofta hos oss. När familjen försvunnit till sina plikter så tog jag hunden och en kaffetermos och åkte till Näsbokrok. Det är ett vackert naturreservat i södra delen av kommunen. Jag hade verkligen en fantastisk tur med födelsedagsvädret; strålande sol och ett par minusgrader.

Efter en lång promenad köpte jag med mig en sallad och åkte hem för att äta lunch. Sedan tappade jag upp ett bad och sjönk ner bland bubblorna och läste en bok. Det är inte ofta man tar ett bubbelbad mitt på dagen ... När familjen åter samlat ihop sig, åkte vi till en restaurang för att äta middag.

Blomsterbuden knackade på dörren och jag fick mängder av fina hälsningar via postogram, vykort, telefon, sms, mail och diverse sociala kanaler. En fin dag helt enkelt!

Men det finns mer att se fram emot. Jag gillar att fixa kalas och det kommer bli ett festligare firande av födelsedagen framåt försommaren.

Kommentarer