Fortsätt till huvudinnehåll

Låna en bok, eller tre!

Det här har varit en vecka då jag ägnat mig åt kom-i-kapp-grejer efter en lång och intensiv period med faktaböckerna. Fast än så länge är inte alla höstens faktaböcker släppta till tryck, Marie Curie är just nu på en ny vända hos den som gör layout och sättning.

Jag har startat upp arbetet med en ny minifakta, som ska komma ut i januari 2021. Och så har jag dammat av några skönlitterära manus, för att se om något av dem är värt en ny bearbetning.

Jag har även påbörjat ett nytt läromedelsprojekt, fast det är så färskt att det inte går att berätta om. Det här är ett samarbetsprojekt och om allt går i lås kommer jag att arbeta en hel del med detta i höst.

Slutigen vill jag leverera ett tips, eller en uppmaning ... Att läsa är en aktivitet som funkar fin-fint i tider av social distansering. De flesta bibliotek gör allt för att underlätta för sina låntagare. De erbjuder fler omlån än vanligt och "hämthjälp" om du själv inte kan gå in i lokalen. När du lånar böcker på bibliotek stöttar du dessutom författaren, eftersom vi får en liten peng vid varje utlån. Mina böcker finns på alla bibliotek, men just den här bilden är tagen på Fyrens bibliotek i Kungsbacka.

Trevlig fredag!

Kommentarer