Fortsätt till huvudinnehåll

Campinghelg

I helgen drog vår familj igång campingsäsongen 2020. Den här underliga virusvåren har verkligen inte inbjudit till roligheter och jag har varit tveksam till att åka ut med husvagnen. Jag vet att camping är en av få aktiviteter som funkar enligt myndigheternas rekommendationer, men ändå ... Jag vet också hur svårt det kan vara att hålla distans i servicehus, små butiker och populära restauranger. Men det blev en väldigt bra helg! Vädret hjälpte såklart till, allting blir enklare när det inte regnar. Jag är också imponerad av hur Apelvikens camping hanterar coronasituationen.

Nu är jag åter på kontoret. Ja, för det är ju här jag är allra mest just nu. I förra veckan genomförde jag ännu ett digitalt författarbesök och det funkade bra. Men jag tycker att det är lite knöligt att växla mellan att visa bilder och att prata. Bäst är det om eleverna har många egna frågor att ställa. Något säger mig att det kan bli fler digitala författarbesök framöver. Och jag är beredd!

Den här veckan ser jag fram emot att läsa slutkorr av Marie Curie-boken och att få några positiva arbetsrelaterade besked. Det förstnämnda är mer troligt än det sistnämnda ...

Campinginspiration ur Tyras husvagn - Utelåst, illustratör: Anna Westin. Om du är nyfiken på campingliv eller vill ha tips på utflykter i Sverige, så är du välkommen att besöka min campingblogg: www.campingfamiljen.se

Kommentarer