Fortsätt till huvudinnehåll

Advent, avtal och nya pressbilder

 Första advent har passerat och jag inleder arbetsveckan på ett nystädat kontor. Det är så skönt! Mitt skrivbord blir ofta överöst med saker och hunden drar in en massa grus efter våra promenader. Men idag har jag gott om plats på skrivbordet och en svag doft av såpa hänger i näsan. 

I fredags fick jag en hel hög med förlagsavtal som rör kommande böcker. Aldrig förr har jag varit med om att få hem så många avtal på en gång, men vi har ovanligt många böcker på listan just nu. Dessutom ska min förläggare alldeles snart vara föräldraledig och jag anar att även hon vill städa sitt skrivbord. Visst är det en ynnest att skriva avtal för böcker som ännu inte är påbörjade, men det skapar också en viss stress. Fast mest en positiv sådan, det är ju bra att kunna planera det kommande året. 

Nu har jag avslutat min lärarinsats på Linnéuniversitetet för den här gången. Det här läsårets studenter känns som en extra skrivsugen och aktiv grupp. Jag har fått många frågor och respons på responsen, vilket självklart är roligt! 

Resten av tiden fram till jul, ska jag hänga med en viss kunglighet. Och när jag behöver paus från årtal, krig och våldsamheter, ska jag skriva på några riktigt korta och lättlästa berättelser med olika inriktning och mottagare. 

Förresten så har mina nya pressbilder kommit. Nu har jag flera fina bilder som kan pryda intressanta artiklar om lättläst litteratur, allas rätt till ett språk, författarbesök, mina böcker, livet som funkisfamilj, min mellanpudel Billy, campingliv och annat spännande. Hör bara av dig om du har en artikel på gång! 

Fotograf är Sandra Josefsson på Studio CK i Kungsbacka. Kommentarer