Fortsätt till huvudinnehåll

Leva tills jag dör

 Den senaste veckan har jag redigerat manuset till Leva tills jag dör. Nu ska boken snart gå till sättning och jag kan visa upp det fina omslaget som är skapat av Emma Graves. Jag älskar det ... mysigt, romantiskt och med ett typsnitt som flirtar med den svenska dansbandskulturen. 

Leva tills jag dör vänder sig i första hand till seniora läsare, läsare som håller på att förlora sin tidigare läsförmåga på grund av ålder och sjukdom. Men jag tror faktiskt att boken kommer passa alla som vill ha en lättläst berättelse om camping, dansband och kärlek! Och bokens Vanja har såklart fått låna både sin musiksmak och sitt campingintresse av mig. 

Leva tills jag dör kommer ut på LL-förlaget i höst och förlaget presenterar boken så här ...

Vanja svänger in med husbilen på Solvikens camping. Hon lyssnar på Lasse Stefanz, det brukar alltid få henne på gott humör. Men hon kan ändå inte riktigt slappna av. Högt blodtryck, sa sköterskan på vårdcentralen. Skulle Vanja ha högt blodtryck? Hon har just lyckats skaka av sig oron när hon ser att någon har ställt sin husvagn på hennes plats.

Husvagnen tillhör en man som heter Rolf. En man så charmig att Vanjas irritation snabbt går över. Det visar sig att Vanja och Rolf har massor gemensamt. Bland annat vet de båda två hur snabbt livet kan ändras. Vanja tänker att det kanske vore mysigt att träffa Rolf på Solviken igen, men Rolf har helt andra planer för framtiden …

Leva tills jag dör är lättläst feelgood som väcker frågan om vad som egentligen är viktigt i livet. En bok om att våga prova, medan tiden finns. För vi lever bara en gång.

Trevlig fredag!Kommentarer