Fortsätt till huvudinnehåll

Mia och Tarek

 Min hjärna tror att den har semester och det behöver den nog efter vårens intensiva skrivperiod. De senaste två veckorna har jag slagit av lite på takten och låtit tankarna flyga fritt, i varje fall emellanåt. Efter allt faktaskrivande vill jag gärna skriva på några av mina skönlitterära projekt men jag tar det lite som det kommer. Två förlag har visat intresse för två olika berättelser och jag ska se till att skriva om och lämna in dessa manus på nytt. 

Något annat som är bra är Författarcentrum hört av sig med flera förfrågningar och bokningar av författarbesök till hösten. Vill du boka mig eller tipsa om mina  författarbesök, skrivlektioner eller andra föreläsningar så finns mer information på min kontakt-sida.

Under veckan har jag arbetat en del med övningsböckerna till läromedlet för gymnasiesärskolan. Min huvuduppgift i projektet är att skriva de skönlitterära berättelserna om Mia och Tarek, men jag har även lämnat förslag och gett återkoppling på övningsböckerna. Hela läromedelspaketet blir superfint, och i augusti/september kommer det ut på BonaSignum. 

Med detta önskar jag trevlig fredag ... och presenterar omslagen till böckerna om Mia och Tarek. Visst är de fina?! Carina Ståhlberg har gjort ett toppenjobb! 

Kommentarer