Fortsätt till huvudinnehåll

Vardag

 Jag har haft en riktigt fin semester och nu känns det helt okej att vardagen är här på riktigt. Barnen går till skolan och maken åker till jobbet och vi håller tummarna för att det ska få vara så här i höst. Men jag vet att vi inte kan vara säkra på något, pandemin är inte över. 

Häromsist skrev jag att jag väntade på redigeringsrundor när det gäller januariböckerna 2022 och nu har flera manus kommit från redaktörerna. Så jag har mycket att göra, både med redigering och att skriva helt nya manus. Mestadels rör det sig om faktaböcker, men jag har en ny skönlitterär bok på gång till januari 2022. Den boken känns lite extra rolig eftersom det handlar om nya karaktärer och ett nytt tema. Målgruppen är läsare +13 år och en del av handlingen har jag sett på nära håll - som tonårsförälder!

Men allra mest väntar jag på att få klämma på mina helt nyutkomna böcker. Fakta om Gustav Vasa, Gustav Vasa - Ett liv och Boris är lokalvårdare finns att köpa hos förlaget och i nätbokhandeln, men jag har inte sett dem ännu ... 

Kommentarer