Fortsätt till huvudinnehåll

Sommarboken i Alingsås

 Semestern är slut och jag drar igång jobbet på allra bästa sätt: med författarbesök på Alingsås bibliotek!

Vi hoppas på fint väder och träffas i Museiparken på onsdag 11 augusti klockan 14.00. Jag berättar om böcker och skrivande och biblioteket fixar pyssel, lotteri och glass. Barn i åldern 6-12 år är välkomna med sina vuxna. Det blir en toppenbra avslutning på projektet Sommarboken 2021. Läs mer på bibliotekets webbplats. 

Och vad gör jag annars så här första dagen efter semestern? Först och främst förbereder jag veckans författarbesök. Eftersom vi ska vara utomhus, behöver jag tänka lite annorlunda. 

För övrigt fixar jag bokföringen och dubbelkollar höstens bokningar i almanackan. Det blir en hel del författarbesök och föreläsningar, både fysiska och digitala. Dessutom prioriterar jag bland pågående manus. Snart kommer redaktörerna att höra av sig angående redigering av januariböckerna (2022), men jag har även flera nya faktaböcker som väntar på att bli skrivna. 

Med andra ord, det finns att göra. Välkommen till höstterminen 2021!
Kommentarer