Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrea Mia och Tarek!

 Bokrea hos Bona Signum! Passa på att köpa böckerna om Mia och Tarek till ett superbra paketpris. Du får värme och humor i fem korta, lättlästa vardagsäventyr för vuxna nybörjarläsare, med härliga illustrationer av Carina Ståhlberg. 

Sagt om böckerna: 

”Mia och Tarek går ut med hunden har något avspänt och lugnt över sig, och berättelsen känns varken sökt eller konstlad. Texten är väldigt enkel, och innehåller inga svåra eller långa ord. Vokabulären är vardaglig. Illustrationerna i färg följer berättelsen väl.” (Staffan Engstrand, BJT-häftet nr 23, 2021).

"Generositet och respekt präglar relationen mellan Mia och Tarek. Berättelsen är rolig, charmig, hjärtevärmande och skulle kunna kallas ”feelgood". Den kan med fördel också läsas av läsare i övre tonåren." (Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 24, 2021).

Med genialisk lätthet ger berättelsen både lästräning och många uppslag till diskussioner om vardagliga saker: att handla, detaljer och sammanhang i köket, värdet av att ha en vän osv. Mia och Tarek bakar pizza är en tilltalande bok." (Eva E:Son Fransson, BTJ-häftet nr 23, 2021).

Tipsa alla pedagoger på särgymnasiet, lärvux, komvux och sfi! Och läsombud hos gruppboenden och dagliga verksamheter. 

Du hittar erbjudandet hos Bona Signum. Kommentarer