Fortsätt till huvudinnehåll

Fredagsbloggen

 Full rulle i skrivarstugan! Just nu jobbar jag med faktaböcker som ska komma ut i augusti. Ännu är det lite för tidigt att berätta vad böckerna handlar om, men det blir två minifakta, två mytiska fakta (ny serie för mig!) och tre översättningar. Dessutom kommer en ny bok om Anton och Hilda i Körkortet

Jag håller även på att växla från egen firma till aktiebolag och det är en del administration som behöver fixas. Jag har gott stöd av min nya ekonomikonsult Ekonomibyrån i Halmstad men en del behöver jag fixa själv. Under det här året har jag alltså två företag som rullar, men pö om pö kommer verksamheten att flyttas över till aktiebolaget helt och hållet. 

Som jag tidigare berättat har jag ett nytt uppdrag på Hatten förlag och mitt arbete där är koncentrerat till i första hand måndagar och tisdagar. Min huvuduppgift är att skapa innehåll till en portal om barns språkutveckling och vill du ha inspiration så titta gärna in på Språkbyggarna. Där finns redan massor av bra material och mer kommer det att bli ...

Idag har vi en riktigt gråmulen och regnig februarifredag på västkusten och jag piggar upp mig med en klänning med djurtema. Visst passar den perfekt ihop med boken Minifakta om djurungar i regnskogen?! Trevlig fredag!Kommentarer