Fortsätt till huvudinnehåll

Forma Books Blog Award

Just nu pågår röstningen i Forma Books Blog Award. Fram till den 25 november kan du rösta på din eller dina bloggfavoriter inom kategorierna Årets bokblogg, Årets nischade bokblogg och Årets bokrecension. Jag var själv med och nominerade och två av mina favoriter placerade sig bland finalisterna, nämligen Bokunge (årets bokrecension) och Marcusbiblioteket (årets bokblogg). Bokunge har jag följt länge, nästan sedan starten. Älskar deras boktips och det personliga sättet att presentera dem. Marcusbiblioteket är en ganska ny bekantskap som jag hittade via Boktjuven. Marcus skriver om böcker ur väldigt olika synvinklar och att han har ett stort fotointresse är tydligt.

Men förutom dessa bloggar hittade jag några nya bästisar bland de nominerade. I fortsättningen kommer jag definitivt att följa Fiktiviteter, Breakfast Book Club och Bokfreak.

Gå in och läs, rösta och kolla om du också får någon ny älsklingsblogg!


Kommentarer