Fortsätt till huvudinnehåll

Första skisserna

Sent i gårkväll skickade Catharina över de första illustrationerna till den första boken. Då hade jag stängt av mobilen så jag hittade meddelandet i morse. Jag kunde knappt bärga mig tills morgonbestyren var avklarade och jag kunde ladda ner och titta på dem. Vilken känsla! Det är så häftigt att se hur någon annan tolkar mina ord och skapar sina egna bilder utifrån dem. Även om de här skisserna är tänkta som en översikt för att se om bildflödet fungerar, måste jag säga att det redan nu känns kanonbra. Mimiken och känslan hos karaktärerna är på pricken som jag föreställt mig. Vilken spännande resa det här är.

För övrigt firade jag förlagsavtalet genom att bjuda kollegorna på tårta. Och sedan tippade jag helt fel Augustprisvinnare hos Boktjuven. Men på Augustprisets webbsida hittar du de riktiga vinnarna!

Kommentarer