Fortsätt till huvudinnehåll

Peter Ekberg på Fyren

Igår kväll var sonen och jag på ett författarprat på biblioteket Fyren i Kungsbacka. Det var Peter Ekberg som var där och berättade om sina böcker och sitt skrivande. Peter skriver både faktaböcker och skönlitterärt om ämnen som filosofi, rymden och robotar. Varken sonen eller jag hade läst någon av hans böcker, men jag kände igen namnet från BarnBoksNätets blogg och från och med nu står Uppdrag Silverstjärnan på sonens önskelista.

Jag gillar verkligen att lyssna på författare och det är extra roligt när jag kan göra det tillsammans med sonen. Men igår såg jag det även som ett studiebesök för eventuella egna författarprat. Man vet ju aldrig ...

Jag fick även veta att biblioteket arrangerar en bokcirkel för 10-12-åringar. Trevligt! De var där och ställde smarta frågor till Peter. Lokaltidningen Norra Halland var även på plats - alltid där det händer.

Kommentarer