Fortsätt till huvudinnehåll

BTJ:s förlagsdagar, vuxen

Idag var det dags för del två av BTJ:s förlagsdagar och nu gällde det skönlitteratur för vuxna. Jag berättade om lättläst i allmänhet och böckerna om Emmas liv i synnerhet. Naturligtvis fanns även förlagschefen Lena Maria, som idag representerade Vilja förlag, med på scen. Jag tycker att det gick riktigt bra - faktiskt lite bättre än igår, om jag får säga det själv. Kanske kände jag mig mer hemma idag?!

Efter vårt framträdande satte vi oss för att smida framtidsplaner. Och det är ju sådär med planer i bokbranschen, det går inte att avslöja dem förrän allt är spikat. Men semla åt vi! Och idéer för kommande manus finns i överflöd. Jag blir inte sysslolös under tjänstledigheten.

När jag kom hem från Mölnlycke där förlagsdagarna arrangerats var jag så trött att jag faktiskt somnade en stund. Händer typ aldrig, men det är en viss anspänning att tala inför publik. Nu har jag haft ett par timmar framför datorn och jobbat med marknadsföring för de nya böckerna. Låt oss hoppas att insatserna bär frukt ...

Jag inser nu att detta var ett ganska ointressant "icke-inlägg" där jag hintar om saker som kanske kommer hända någon gång. Sorry, jag ska bättra mig!

Kommentarer