Fortsätt till huvudinnehåll

Hattifnattar

Började den här dagen med en promenad i Hördalen, ett naturreservat nära oss. Vilken vacker morgon. Sol och is. Det doppade som regn i skogen men det var frosten som smälte från träden. Jag var tvungen att fotografera hela tiden. Bland annat tog jag bilden på Hattifnattarna här nedan ;-)

Sedan skulle jag egentligen åka in till biblioteket för att skriva men fastnade med marknadsföring. Låt oss hoppas det bär frukt!

Kom iväg till biblioteket till slut. Hade bestämt möte med en av bibliotekarierna för att prata bokfest. Efter sommaren kommer jag med sju böcker (om allt går som planerat!) och vill gärna fira det med en hejdundrande bokrelease. Idén gillades av biblioteket så bokfest blir det i september. Återkommer med inbjudan ...

Efter mötet blev det ändå lite skriv. Jag jobbar med den tredje boken i serien Djurdoktorn. Kan avslöja att Linus träffar en hund den här gången.

Nu tittar jag på en dokumentär med några av mina favoriter: Bo Kaspers Orkester. En bra fredag!

Kommentarer